Friday, May 22, 2020

Estudi3 Confinat

Ahir vam començar una nova aventura a l'Estudi3: l'Estudi3 Confinat. La situació que estem vivint aquests dies degut a la Covid-19, ha fet que l'equip de l'Estudi3 hàgim de prendre certes mesures per motius de seguretat i sanitat, així que durant un temps els músics no podran venir fins al nostre petit estudi a interpretar-nos cançons en directe. 

Però no està tot perdut! Una de les premisses de l'Estudi3 és reivindicar la feina dels músics. Justament durant tot aquest temps, els músics, que no tenen el seu futur professional massa clar i no saben quan podran tornar a omplir les sales, han estat al peu del canó, regalant la seva música i fent el confinament molt més entretingut amb concerts i publicacions de cançons o discs.

A partir d'avui ens toca a nosaltres fer valdre la seva feina, per això cada dijous a les 18h entrevistem a un@ músic perquè ens parli del que es porta entre mans (noves cançons, discs, concerts en streaming, activitats solidàries...). 

Segurament ens haurem de replantejar el consum de música i de concerts, no pot ser tot gratuït, perquè el sector de la música també ha de viure i tirar endavant!


No comments:

Post a Comment